Torpet

I onsdags var vi till Hudiksvall på exekutiv auktion. Det var ett litet torp utanför Loos som vi var intresserade av. Tyvärr blev det dyrare än vi hade tänkt oss så det var bara att ge upp. Vi hade bestämt en summa där vi skulle stoppa och tur var nog det för jag skulle lätt kunna dras med. Jag hade ju redan både renoverat och möblerat i huvudet, vitmålad pärlspont i köket skulle det vara och ett rutigt köksgolv , i rummet vit råspont på väggarna osv...jag hade tom några fröpåsar på lur, vallmo skulle jag så vid stenmuren , humle och riddarsporre vid husväggen. Sen bara på en halv minut slog den drömmen i spillror...
Här i huset går det ialla fall framåt, det är bara fogarna som fattas på kakelugnen nu och det ska göras på måndag.

Nu är det dax

Hela maj har jag kört GB istället för GI, har frossat i glass mest varje dag. Dessutom har  Coop kört extrapris på godis i två veckor och då måste man ju köpa tredubbelt så mycket som annars. Det här har visst börjat sätta sina spår för idag frågade Lovis sin mamma om mormor har en bäbis i magen....... Dax för skärpning alltså!!
.Så här fina var Mikaela och Marre på studentbalen i fredags. Balen hölls på Engeltofta utanför Gävle.

1 Juni

Nu pågår murning av kakelugn för fullt i vårt hus. Det är ett ganska smutsigt jobb som synes. Vi vart avrådda att sätta upp den gamla kakelugnen pga den var i så dåligt skick, men vi hade turen att få köpa en annan välbevarad.                 

RSS 2.0